Hiphop-duoen Benal indtager scenen på Grenaa Strand til ABC Beach Party 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. Benal har... Benal

BenalHiphop-duoen Benal indtager scenen på Grenaa Strand til ABC Beach Party 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen.

Benal har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som producer-Albert kalder det.

Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad må det være kædedansen der opstår spontant til de bedste familiefester”.

“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de eurogene zoner.”

Om Benal har Drags med på scenen, eller andre ting melder historien ikke noget om. En ting står imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en fest!!
instafacebook-logo-58E30FB0A9-seeklogo.comSpotify_logo_without_text.svg

 

Christina Ilsvard