Kørsel og parkering: Lige meget hvilken vej du kommer til Grenaa, vil du blive mødt af skilte der viser vej. Der er oprettet parkeringsplads...

Kørsel og parkering:
Lige meget hvilken vej du kommer til Grenaa, vil du blive mødt af skilte der viser vej. Der er oprettet parkeringsplads langs Ringvejen lige før man kommer til festpladsen. Kig efter skiltene og følg anvisningerne.

Offentlig transport til Grenaa
Bybus 2 kører lige til Beach Party pladsen

Det finder du på pladsen:
Du kan købe alt hvad der er nødvendigt for at gøre dagen festlig. Thor, Tempt, Cult Shaker, Mokai, diverse sodavand, mad, is, chips, popcorn, spøg og skæmt m.m.

Må ikke medbringes:

  • Mad- og drikkevarer.
  • Video- foto- og audioudstyr (Gælder naturligvis ikke mobiltelefon).
  • Våben og våbenlignende genstande (Vurderes af Security).
  • Dyr.
  • Paraply med spids og parasoller (Taskeparaplyer er OK).
  • Stole af nogen art (Medbring gerne tæpper).
  • Læsejle og telte af nogen art.
  • Ulovlige genstande, stoffer og ting af nogen art.
  • Der bruges “Storegade regler” – Dvs. personer med tilknytning til rocker-og bandemiljøet er ikke velkommen på pladsen og vil blive afvist ved indgangen.

Visitering foretages af Security personalet.

Vi modtager KUN Dankort. Du kan ikke bruge Master Card debit eller andre debit kort. Du kan også betale med MobilePay

Vil du forlade pladsen og komme igen senere, kan du købe et udgangstegn til kr.30,-

Handicap
Vores muligheder er desværre begrænsede, når det kommer til at gøre festpladsen handicapvenlig. Naturligvis har vi toiletfaciliteter til kørestolsbrugere, men derudover er der ikke meget vi kan gøre. Området er fredet, og vi må ikke gøre noget for at udjævne eller på anden måde forandre terrænet. Det betyder at fremkommeligheden i f.eks. rullestol er meget besværlig. Dette gælder både til og fra festpladsen og på selve festpladsen. Der er desværre ingen deciderede handicapparkeringspladser, og da entréprisen kun er 95 kr., giver vi ikke gratis entre til hjælpere. Handicappede + 1-2 hjælpere (alle med billet) kan komme ind ved personaleindgangen 30 meter til venstre for hovedindgangen, hvorefter de vil blive hjulpet ind på pladsen.

Generelle regler ved Radio ABC Beach Party:
Der gives ingen adgang til kraftigt påvirkede og berusede personer. Der må ikke bæres tøj, af nogen art, med rockerrelaterede mærker. Rockerrelaterede tatoveringer skal være dækkede af tøj eller plaster. Truende eller frygtskabende adfærd fra enkeltpersoner eller grupper blandt publikum medfører bortvisning af personen eller hele gruppen. Der er uddannet Security, sarmaritter og brandfolk på pladsen. Enhver opførsel som kan opfattes som upassende og til fare for andre resulterer i bortvisning fra festpladsen. Personer som findes i besiddelse af ulovlige stoffer eller genstande overdrages til politiet. Naturligvis gælder de samme regler til Radio ABC’s Beach Party, som er gældende, når du er til fest i byen. Ingen øl og spiritus til personer under 18 år.

Værdigenstande:
Vi opfordre til, at du ikke efterlader kontanter og andre værdigenstande nogen steder på pladsen.