I 2012 udsendte den dengang 27 årige DJ og Producer Kelde sin første single “One More Night”. Den blev taget rigtigt godt imod af... Kelde

KeldeI 2012 udsendte den dengang 27 årige DJ og Producer Kelde sin første single “One More Night”. Den blev taget rigtigt godt imod af de danske DJs, og endte også i top 10 på den Danske Dancechart. Siden da har der været tryk på, for ikke nok med at have udgivet 12 singler og 20 remixes, har Kelde blandt andet spillet til Danish DeeJay Awards 2 gange, til ABC Beach Party 5 gange og på Langelandsfestival 2 gange. Desuden har han arbejdet sammen med danske artister, såsom Clemens, og med internationale navne som Mona Lisa. Kelde har blandt andet også remixet den belgiske producer Laurent Wery´s sommerbombe ”Up 2 The Sky”, som udover at ligge 8 uger #1 på ABC Top 50, også var det mest downloadede Laurent Wery track på Itunes. Når Kelde er ude at DJ’e er det aldrig kedeligt: “Jeg spiller meget noget folk ikke har hørt før, netop for at give dem den der wow-oplevelse.” – Kelde I starten af 2014 blev Kelde signet af disco:wax – en af Danmarks største pladeselskaber hvilket kun har givet Kelde blod på tanden for fremtiden. I 2016 var Kelde nomineret til Danish Deejay Awards for hans remix af Kongsted’s Whine Dat. 2017 startede fantastisk for Kelde, hvor han igen i år er nomineret til Danish Deejay Awards som ”Årets Danske Radio Deejay”.

  1. juni 2017 stod Kelde på scenen foran 42000 på Jysk Væddeløbsbane i Århus, hvor han varmede op for Justin Bieber sammen med Britiske Rudi Mental og Amerikanske Gnash.

Kelde kommer til ABC Beach Party i Grenaa for 6 gang, og det kommer ikke til at gå stille for sig!

instafacebook-logo-58E30FB0A9-seeklogo.com

Spotify_logo_without_text.svg

 

Christina Ilsvard