Med sin første engelsksprogede single “Dirtbag” tager 20-årige Pauline sit hidtil største spring i karrieren, ud i internationalt farvand. “Dirtbag”, blev indspillet i det... Pauline

PaulineMed sin første engelsksprogede single “Dirtbag” tager 20-årige Pauline sit hidtil største spring i karrieren, ud i internationalt farvand.

“Dirtbag”, blev indspillet i det legendariske Medley studie og er produceret af Søren Mikkelsen (Mads Langer, Magtens Korridorer, Rasmus Walter, Kim Larsen, mv.). Versene er skrevet af selvsamme Søren, i samarbejde med de engelske sangskrivere Lily Stokes, Paddy Dalton og Jon Eyden.

Pauline har ikke sat en fod forkert, siden hun som 16-årig vadede direkte ind i danskernes hjerter, med stilletter på, som feature på Jokernes kæmpehit “Kun Os To”; En single som gav hende mulighed for at samle uvurderlig erfaring i interview-sammenhæng på radio og tv, foran kameraet i video og photoshoots, samt på scenen på nogle af de største danske festivaler og spillesteder.

For Pauline, har det udover at finde sin lyd anno 2018 og det udtryk hun vil præsentere for det internationale publikum, mest af alt handlet om at finde en sang hun føler repræsenterer hendes nuværende ståsted i verden; For bag det skønne og uskyldige ydre, gemmer sig en ekstremt målrettet pige, som ved hvad hun vil.

instafacebook-logo-58E30FB0A9-seeklogo.comSpotify_logo_without_text.svg

Christina Ilsvard