Billetpriser

Entrebillet: kr. 150,- ekskl. gebyr i forsalg
Entrebillet: kr. 200,- ekskl. gebyr i døren

VIP billet: kr. 800,- ekskl. gebyr

VIP Børn t.o.m 10 år kr. 400 ekskl. gebyr

Børn til Beach Party

Børn t.o.m. 10 år har gratis adgang ifølge med en voksen. Herefter betales almindelig billetpris. Vi anbefaler at medbringe sygesikringsbevis på børnene, da vi i tvivlsspørgsmål om alder, vil bede om fremvisning.

Billetgebyr, sikkerhedsbegyr og adm. omkostning

Billetgebyret dækker følgende: – Support og kundeservice i forbindelse med salget af billetter. – Udgifter i forbindelse med afvikling af arrangementet. Sikkerhedsgebyr dækker følgende: – Der stilles kontinuerligt højere krav til publikums sikkerhed ved offentlige arrangementer. Sikkerheden omfatter alt fra terrorberedskab til en kortlægning af den generelle risikoanalyse og sikkerhedsvurdering. Vi har besluttet at allokere et gebyr pr. solgt billet, så det er transparent for kunden hvad det ekstra gebyr går til.

Sikkerhedsmanualer udarbejdes i nært samarbejde med leverandøren af sikkerhed til vores events, vagterne, ekstern rådgivning og myndigheder som Præhospital, Politi, Brand & Redning. Adm. omkostninger dækker følgende: – Overvågning af mulig svindel ifm. Transaktioner på Billetsalg.dk -Udvikling, vedligeholdelse og driftsomkostninger af Billetsalg.dk – Support og kundeservice der omhandler andet end salget af billetter. – Beløbet pålægges ikke pr solgt billet med kun pr transaktion.

 

Købte billetter og busbilletter refunderes ikke.

Du kan betale med MobilePay og Dankort.
Enkelte steder kan du også betale med kontanter.

Du kan ikke bruge Master Card debit eller andre debit kort.

Værdigenstande:
Vi opfordre til, at du ikke efterlader kontanter og andre værdigenstande nogen steder på pladsen.

Under Beach Party

Finder du tabte genstande skal disse indleveres i Infoboden, som ligger ved indgangen. (til højre for boden, hvor du køber udgangstegn og busbilletter)

Har du mistet noget, kan du henvende dig i Infoboden for at se, om det er fundet og indleveret.

Efter Beach Party

Dagen efter Beach Party er det ikke muligt at efterlyse hittegods
(Søndag d. 14. juli) 

Vi opbevarer hittegods i 30 dage efter Beach Party. I den periode kan du henvende dig personligt eller på telefon 86401222 til Radio ABC, Jernbanegade 29, 8900 Randers C mellem kl. 10-14

Efter 30 dage indleveres alt Hittegods til Østjyllands Politi.

Vores muligheder er desværre begrænsede, når det kommer til at gøre festpladsen handicapvenlig. Naturligvis har vi toiletfaciliteter til kørestolsbrugere, men derudover er der ikke meget vi kan gøre. Området er fredet, og vi må ikke gøre noget for at udjævne eller på anden måde forandre terrænet. Det betyder at fremkommeligheden i f.eks. rullestol er meget besværlig. Dette gælder både til og fra festpladsen og på selve festpladsen.

Alt medbragt medicin skal være i original emballage og til eget forbrug. Samaritterne på pladsen kan opbevare flere typer medicin, blandt andet diabetes medicin.

Medbragt medicin bliver gennemgået ved indgang til festpladsen og ved tvivlsspørgsmål vurderes medicinen af festivalens sikkerheds ansvarlige.

Kørsel og parkering

Lige meget hvilken vej du kommer til Grenaa, vil du blive mødt af skilte der viser vej. Der er oprettet parkeringsplads langs Ringvejen lige før man kommer til festpladsen. Kig efter skiltene og følg anvisningerne. Se kort

Beach Party busser

Vi har sørget for Beach Party busser, som kører dig lige til festpladsen.

Der er afgange fra Randers, Assentoft, Auning, Aarhus, Hornslet, Rønde og Mørke.

Pris:
Tur/retur kr. 150,- pr. person

letbaneafgange mellem Aarhus og Grenaa

Midttrafik har indsat ekstra letbaneafgange på L1 mellem Aarhus og Grenaa, så du kan komme med Letbanen hver halve time i tidsrummet 9.00-16.00.

Du kan tage bybus 2 direkte til festivalpladsen fra Trafikterminalen i Grenaa.

Sidste letbanetog går retur fra Grenaa mod Aarhus kl. 00.11, 00.41 og 01.11.

Offentligtransport i Grenaa

Bybus 2 kører lige til Beach Party pladsen.

Billet

Ved indgangen skal du fremvise din billet på telefonen eller på print. Billetten giver adgang for 1 person. Kun visiterede gæster får adgang.

Vil du forlade pladsen og komme igen

Vil du forlade pladsen og komme igen senere, kan du købe et udgangstegn til kr. 50,-

Billede ID

Til ABC Beach Party serverer vi ikke alkohol til unge under 18 år. Husk derfor at medbringe gyldigt billed-id, hvis du ønsker at købe alkohol.

Dette må ikke medbringes

  • Der må ikke medbringes mad og drikke. Det gælder også postevand.

Vi har rigtig mange forskellige foodtrucks på pladsen, så der er noget for enhver smag og behov.

Du har mulighed for at få dispensation til selv at tage mad med ind, hvis du fremviser en lægeerklæring til vores security personale.

  • Du må ikke medbringe stole af nogen art (Medbring gerne tæpper).
  • Du må heller ikke medbringe læsejle og telte af nogen art.
  • Du må gerne medbringe taskeparaply. Du må ikke medbringe paraply med spids eller parasoller.

Visitering

Der foretages af Security personalet.

Åbningstider

Festpladsen åbner kl. 12.00 og sidste koncert slutter kl. 24.00

Der gives ingen adgang til kraftigt påvirkede og berusede personer. Der må ikke bæres tøj, af nogen art, med rockerrelaterede mærker. Rockerrelaterede tatoveringer skal være dækkede af tøj eller plaster. Truende eller frygtskabende adfærd fra enkeltpersoner eller grupper blandt publikum medfører bortvisning af personen eller hele gruppen. Der er uddannet Security, sarmaritter og brandfolk på pladsen. Enhver opførsel som kan opfattes som upassende og til fare for andre resulterer i bortvisning fra festpladsen. Personer som findes i besiddelse af ulovlige stoffer eller genstande overdrages til politiet. Naturligvis gælder de samme regler til Beach Party, som er gældende, når du er til fest i byen. Ingen øl og spiritus til personer under 18 år.

Vi hjælper gerne med dit spørgsmål. Men måske du kan være heldig at finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål her

Har du købt billet online, men ikke modtaget den på mail? 

Tjek om dine billetter er havnet i uønsket post, da nogle mailudbydere – primært hotmail.com og gmail.com – kan placere mailen her.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, så udfyld formularen nedenfor.

Kontakt os

Du er også velkommen til at kontakte os på
tlf. 86 40 12 22
Mandag til fredag
fra kl. 10-14